CURSA MARINERA I AGENDA DEL CAP DE SETMANA

496

El cap de setmana de l’11 i 12 de juliol té gust de mar i es viu al Port, on estan de ple dins les Festes del Carme. Avui mateix, dissabte 11 de juliol, a partir de les 21 hores, al passeig Saralegui hi haurà la línia de sortida i de meta de la II Cursa Marinera.
Els atletes hauran de fer un recorregut degudament senyalitzat de 7 quilòmetres i, tractant-se d’una cursa popular per definició, els premis estaran en la mateixa línia: els tres primers classificats de les categories absolutes masculí i femení guanyaran una llagosta i una botella de Cava Freixenet, mentre que el primer masculí i femení local rebran com a premi un val descompte de 50 euros per gastar a la botiga esportiva Bon Camí.
És més cada un dels corredors que participin a la Cursa Marinera rebran un val per a dues gandules i un para-sol durant un dia sencer a qualsevol de les platges del Port de Pollença, i una camiseta tècnica. A més a més, entraran en el sorteig d’una bicicleta i un sopar per a dues persones.
Per participar a la II Cursa Marinera, cal formalitzar la inscripció a través de la web d’Elitechip. Els dorsals i xip s’entregaran als aparcaments del Port de Pollença, a partir de les 19 hores.

Nueva imagen

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT