CURSA COVES BLANQUES I CAMPIONAT D’ESPANYA DE BADMINTON

36

POLLENÇA ACULL AQUEST CAP DE SETMANA EL CAMPIONAT D’ESPANYA SENIOR DE BÀDMINTON

Els dies 3, 4 i 5 de maig el poliesportiu de Pollença serà l’escenari dels campionats d’Espanya sénior de bàdminton. Aquest torneig reunirà a més de 200 jugadors de més de 30 anys de comunitats autònomes de tot l’estat. Sumant arbitres, jutges, equip mèdic, entrenadors, fisioterapeutes, acompanyants i voluntaris l’assistència al pavelló superarà les 500 persones.

El Club Bàdminton Pollença ja havia organitzat amb èxit els campionats internacionals Parabàdminton els anys 2015, 2017 i 2018 que varen tenir lloc al poliesportiu d’Alcúdia. A més, després de la instal·lació de parquet de fusta al paviment, la Federació Espanyola de Bàdminton reconeix que el pavelló de Pollença és l’únic de l’illa que compleix amb els requeriments necessaris per poder celebrar un esdeveniment d’aquestes dimensions.

Del Cub Bàdminton Pollença esperen que el campionat suposi també una oportunitat de promoció pel sector turístic del nord de Mallorca, ja que els 500 participants s’allotjaran i alimentaran als diferents establiments del municipi.

PUBLICITAT

LA CURSA COVES BLANQUES ES FA D’HORABAIXA

Aquest dissabte 4 de maig a les 18 hores la setena cursa Coves Blanques donarà el tret de sortida. La cursa està organitzada per l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç conjuntament amb l’Ajuntament de Pollença i compta amb la col·laboració del Club d’Atletisme. Com sempre, els corredors hauran de voltar pel bosc de Can Botana i després pujar a Coves Blanques, però la resta del recorregut pels carrers de Cala Santvicenç canvia respecte edicions anteriors. Enguany seran 10 km justs amb sortida davant l’hostal Oriola al carrer Torrent de Can Botana. Un altre dels canvis respecte d’anys anteriors és que la cursa es fa d’horabaixa. La recollida de dorsals comença dues hores abans, a les 16 de l’horabaixa al mateix punt de sortida. L’edat mínima per fer el recorregut complet de 10 km és de 14 anys, però abans de la sortida es faran curses més curtes per a edats inferiors.

Els premis per als guanyadors absoluts masculins i femenins són una nit d’hotel a qualsevol establiment d’Hoteles Globales a l’Illa. També se sortejaran dinars i sopars entre els primers classificats de totes les categories.

El preu de l’inscripció és de 10 euros, més dos euros per al llguer del xip i es pot fer online a la web Elitechip.net.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital