CULTURA I FANTASIA

840

Després d’un horabaixa de Pirates Pirats a la recerca del tresor amb els infants a la plaça Major, l’associació cultural U Camp de l’Oca va dur a terme la Vetlada Cultural que cada any celebren al Claustre del Convent de Sant Domingo en motiu de les festes de la Patrona. En aquesta ocasió, es va retre un entranyable homenatge a l’artista pollencí Miquel Cerdà Salas “Norai”, a l’hora que es va recordar les figures dels pollencins Ramon Picó i Campamar i Mateu Rotger i Capllonch, dels quals es compleix el centenari de la seva mort; i del mallorquí Ramon Llull, de qui enguany es compleix el 700è aniversari del seu traspàs.

A la sortida d’aquesta Vetlada Cultural, hi havia la festa als jardins de ca la Gran Cristiana que, enguany, duia per títol Fantasia als Jardins. De fet, si es convidava als assistents a vestir-se i maquillar-se per a la festa, els jardins es vestiren amb robes, llums i colors en una ambientació fantàstica. Per suposat, l’ingredient més fantàstic l’han posat les persones que s’ho han passat bé i que han allargat la nit fins a la matinada amb molt alegria.

Per avui, hi torna haver festa per als infants, aquesta vegada a partir de les 17’30 hores i a Can Conill, on es farà la Festa Xop Parc, la festa d’aigua, i festa holly infantil per la qual cosa es convida els infants a anar-hi vestits de blanc.

PUBLICITAT

A les 20’30 hores, a la plaça de ca les Monnares, hi ha mostra de ball de pagès a càrrec de l’escola de l’agrupació Racó de Tramuntana i, a continuació, ballada popular amb Ballugall.

També a les 20’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, s’inaugura “Gerard Matas. Un petit homenatge”, una exposició d’escultures d’un dels artistes més representatius de l’art contemporani a Mallorca.

A les 22 hores, al Clasutre de Convent, hi ha Concert de Gospel a càrrec de diferents corals de Mallorca acompanyades per un trio de jazz i dirigits tots per Joan Laínez.

I a les 22’30 hores, a la plaça Major, començarà la Gran Nit de Swing amb Long Time No Swing, U Dirty Rices i Dj Set Sing, Sing, Sing.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT