COVID-19, LES ALTES SUPEREN ELS NOUS CONTAGIS

1641

Segons les darreres dades enviades pel Centre de Salut de Pollença, de proves PCR realitzades ahir 16 de novembre, hi ha 4 nous positius i 7 altes. El que deixa un balanç de 51 positius actius al municipi.

Cribatges a les residències

La Conselleria de Salut i Consum, en col·laboració amb l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), fa cribratges a tots els professionals de les residències de gent gran i de persones amb discapacitat cada quinze dies per detectar i evitar possibles contagis de covid-19.

Davant l’augment important dels casos confirmats de covid-19 a les illes Balears, les residències necessiten suport per frenar els possibles contagis que puguin afectar la població més vulnerable.

Així, el Servei de Salut ha programat cribratges quinzenals a tots els professionals que fan feina a les residències. Aquests cribratges se sumen als que es fan setmanalment a les residències en què hi ha un rebrot i als que es fan als professionals que hi comencen a treballar o que s’hi reincorporen després d’un període de vacances o d’una baixa.

PUBLICITAT

Actualment, a les residències per a persones majors de les Illes Balears hi ha 96 usuaris amb contagi actiu, 71 dels quals estan hospitalitzats, i 83 professionals contagiats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT