COVID-19: LA SITUACIÓ EMPITJORA MOLT AL MUNICIPI

2359

La coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero, ha comunicat que, de moment, en aquest llarg cap de setmana s’han diagnosticat 9 nous positius i encara fan proves. O sigui que podria haver més positius per coronavirus al municipi de Pollença.

Divendres 9 d’octubre, es va detectar un nou positiu, però es donaren dues altes de manera que el nombre de casos actius al municipi de Pollença era de tres casos.

Ara bé, durant el llarg cap de setmana, persones amb símptomes o bé que han tengut contacte amb positius han anat passant pel Centre de Salut que, a hores d’ara i com s’ha dit, han sumat 9 nous positius de manera que, ara mateix, el nombre de casos actius és de 12 persones infectades per SARS-CoV-2.

Balanç illes Balears

Segons les dades facilitades pel Govern de les illes Balears ahir 12 d’octubre, a les illes Balears, hi ha 2.859 casos actius de covid-19 dels quals ahir se’n detectaren 107, nou més que el dia anterior. Tot plegat situa la taxa de positivitat en 8’35 per cent, una taxa superior a 5 per cent que l’Organització Mundial de la Salut considera òptima per controlar la pandèmia.

PUBLICITAT

Pel que fa a les altes, ahir 12 d’octubre, es donaren 3 altes hospitalàries i 121 altes a centres d’Atenció Primària.

Pel que fa als ingressos, hi ha 186 persones ingressades a planta, setze més que el dia anterior i 43 persones ingressades a UCI, dues més que el dia anterior.

Ahir, no hi va haver cap defunció per covid-19, però a les illes Balears i des que es va declarar la pandèmia, 323 persones han mort a causa del coronavirus.

Pel que fa al nombre de persones de les illes Balears que s’han infectat de SARS-CoV-2 des dels inicis de la pandèmia, és de 15.078 casos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT