COSTES RECTIFICA I PERMET MANTENIR PARCS INFANTILS I TAULES A LES PLATGES

179

Demarcació de Costes ha rectificat i permet mantenir els parcs infantils i les taules a les platges del Port de Pollença.

D’aquesta manera, Costes respon a una petició conjunta de la ciutadania i dels polítics, govern i oposició. En aquest sentit, és bo recordar que ahir, es varen lliurar un miler gros de signatures recollides amb aquest objectiu per un grup de pares del Centre d’Educació Infantil i Primària Port de Pollença. La recollida de signatures complementava la manifestació que concentrà centenars de cotxes per demanar que no es retirassin els parcs ni les taules com havia anunciat Costes en base a uns informes de Medi Ambient.

A més de la ciutadania, també s’ha pressionat per aconseguir mantenir aquestes instal·lacions des de l’oposició i des de l’equip de govern. De fet, puntinformatiu.cat va centrar una enquesta per saber l’opinió dels pollencins i la resposta va ser gairebé unànime.

Des de l’ajuntament de Pollença, “es valora molt positivament aquesta rectificació de l’administració pertinent, perquè es tracta d’una reivindicació social i municipal”.

PUBLICITAT

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia considera que “s’ha fet justícia” i ha avançat que, des de l’Ajuntament, “s’està redactant el plec de condicions per poder tramitar la concessió del servei per la temporada vinent”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT