DE COSTA I LLOBERA A HAMLET

56

Aquest cap de setmana, tenyit de violeta com tot el mes de març que Pollença dedica a les dones, comença amb una recordança al poeta Miquel Costa i Llobera, i acabarà amb un repàs del shakespearià Hamlet.

Recital de poesia en l’aniversari de Costa i Llobera

Demà, dissabte 10 de març, a les 18 hores, al local de la Fundació Rotger Villalonga (c/ Ramon i Cajal, número 3 – Pollença), hi haurà la commemoració anyal del naixement de Miquel Costa i Llobera que consistirà en un breu recital de poetes pollencins.

Concert per la Dona: Capriccio String Quartet

També demà, dissabte 10 de març, a les 19’30 hores, a l’Església del Convent, el Lions Interncional Club North of Mallorca organitza un Concert per la Dona a càrrec dels Capriccio String Quartet. L’entrada és gratuïta.

Teatre: Set maneres de ser Hamlet

Finalment, diumenge 11 de març, a les 19’30 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, l’actor, autor i director de teatre Josep Pere Peyró posarà en escena Set maneres de ser Hamlet.

PUBLICITAT

A Set maneres de ser Hamlet, Peyró presenta una manera divertida i intel·ligent d’actuar i ho fa amb un personatge clàssic de Shakespeare: Hamlet. En un exercici de voyeurisme actoral, el protagonista, Josep Pere Peyró, es prepara per interpretar un Hamlet clàssic, un Hamlet canalla, el Hamlet de culebrot llatinoamericà, el folklòric, l’absurd, com l’interpretaria Marlon Brando format a l’Actor Estudia, o com ho faria un actor educat en el repertori clàssic espanyol que odia Shakespeare i adora García Lorca, i així fins a set maneres divertides d’actuar com un personatge que no sap si ser o no ser.

En fi, aquest 11 de març, teniu l’oportunitat de viure una vetlada teatral diferent, divertida i intel·ligent, i sobretot d’admirar les dots interpretatives (i creatives) d’aquest actor, autor i director teatral amb vincles a Pollença: Josep Pere Peyró.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT