CORS OBERTS CELEBRARÀ EL DIA INTERNACIONAL DELS VOLUNTARIS

185
El Rotary Club Pollença ha fet un nou lliurament al Rebost Solidari de la Fundació Cors Oberts.

La Fundació Cors Oberts celebrarà aquest dissabte 5 de desembre el Dia Internacional dels Voluntaris i ho farà lliurant un detall a totes les persones que, de manera totalment desinteressada, els ajuden amb els diferents projectes que tenen en marxa.

Com que no es poden fer festes per mor de la pandèmia, les Germanes dels Sagrats Cors han pensat en fer un detall a tots aquells que els ajuden. Per això mateix, els han convocat a què passin pel Convent durant el dia 5 de desembre, Dia Internacional dels Voluntaris.

Des que es va declarar la pandèmia del coronavirus, el grup de voluntaris de Cors Oberts ha passat de 5 a 18 persones. També s’ha multiplicat la feina, ja que són moltes les famílies que se serveixen tant del rebost solidari com de la botiga de roba de segona mà de la Fundació Cors Oberts.

Des dels Sagrats Cors, Sor Alícia Juan destaca que “ens alleugereixen molt la feina de la botiga de roba de segona mà. Ells s’han organitzat amb uns horaris. Vénen aquí, revisen i organitzen la roba, la condicionen. Fins i tot tenen una vaporeta per desinfectar-la. Ens lleven molta feina!”.

PUBLICITAT

Balanç de la Fira de Segona Mà de novembre

Aquest diumenge 29 de novembre, la Fundació Cors Oberts va celebrar la segona edició de la Fira de Segona Mà, un mercadet que tenen intenció de celebrar cada darrer diumenge de mes fins que faci falta i sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

En aquesta darrera Fira de Segona Mà, un total de 87 persones passaren pel pati dels Sagrats Cors i deixaren bons beneficis a les 10 paradetes que muntaren persones que així ho havien demanat. Cadascú munta la paradeta pel seu propi compte i els beneficis són per a ells. Això sí, hi ha un llistat, perquè tots aquells que vulguin muntar paradeta tenguin oportunitat de fer-ho.

Per la seva banda, la Fundació Cors Oberts es queda la recaptació de l’entrada, que és d’un euro, i d’allò que poden recollir a la paradeta pròpia que, òbviament, forma part de la Fira de Segona Mà.

Aquest mes de desembre hi haurà una Fira especial de Nadal i la Fira de Segona Mà, coincidint amb el darrer diumenge de mes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT