CORRESPONSALS ESTRANGERS PREMIEN L’ASSOCIACIÓ DELS “PUEBLOS MÁS BONITOS DE ESPAÑA”

531
Foto de la web de l'Associació dels "Pueblos más bonitos de España".

Des del mes de gener de 2020, Pollença compta amb la pertinent acreditació de “los más bonitos de España”, que concedeix l’Associació dels “Pueblos más bonitos de España” que aquests dies serà premiada per l’Associació de Corresponsals de Premsa Estrangera (ACPE) juntament amb el tennista de Manacor, Rafel Nadal, i el periodista Vicente Vallés, el doctor Antonio Zapatero i Ifema, així com el Museu Thyssen.

Amb 97 anys d’existència, ACPE ha fet públics els noms dels premiats d’aquesta edició. L’objectiu dels premis és valorar l’esforç de destacades figures professionals i institucions des de diferents àmbits.

Premi: Turisme amb identitat

L’Associació dels “Pueblos más Bonitos de España”, de la qual Pollença n’és membre, ha estat premiat en la categoria de Turisme amb identitat. L’Associació va néixer amb la idea de posar en coneixement de tot el món els meravellosos pobles que hi ha arreu de la geografia de l’Estat espanyol. Llocs de gran bellesa que destil·len història i cultura.

Els pobles que, com Pollença, gaudeixen del distintiu com “los más bonitos de España”, han d’oferir qualitat, excel·lència i atenció especial als seus visitants.

PUBLICITAT

Els criteris d’admissió són exigents i només un de cada cinc pobles que sol·liciten ser inclosos en aquest segell, ho aconsegueixen.

Actualment, formen part de l’Associació 94 pobles i cada any se n’incorporen alguns.

Des de l’Associació de Corresponsals de Premsa Estrangera (ACPE) valora aquesta iniciativa perquè permet descobrir llocs menys convencionals i afavorir un turisme de qualitat i solidari.

Esport i superació: Rafel Nadal

El tennista Rafel Nadal serà distingit en la categoria esport i superació. Els corresponsals estrangers volen destacar el paper social i solidari que impulsa l’esportista mallorquí a través de la Fundació Rafa Nadal a través de la qual cerca reforçar, a través de l’esport i l’educació, la integració i el desenvolupament personal i social d’infants i joves a Espanya i a l’Índia, perquè tenguin igualtat d’oportunitats per desenvolupar les màximes capacitats i potencial.

Després d’una dècada d’activitat, la Fundació ha atès a més de 5.200 menors i joves. Des de 2016, a més a més, Rafel Nadal va posar en marxa la Rafa Nadal Academy by Movistar, l’objectiu de la qual és transmetre als joves tennistes allò que ell ha après durant la seva carrera.

Acte de lliurament

El lliurament dels premis es farà aquest dijous 10 de setembre, a les 18 hores, als Jardins de Cecilio Rodríguez del parc de Retiro de Madrid. Els premiats rebran un trofeu creat expressament per l’escultor Santiago de Santiago.

Assisitiran a l’acte, el batle de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, i destacades personalitats del món de la política, l’esport, la cultura, el turisme i, per suposat, el periodisme.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT