CORONAVIRUS, LA COSA S’EMBRUTA: 10 NOUS CASOS EN UN DIA

1775

La Doctora Alejandra Valero, coordinadora del Centre de Salut de Pollença informa que, ahir, es diagnosticaren 10 nou casos de coronavirus en un sol dia. A més a més, no es va donar cap alta. Per tant, el nombre de casos actius al municipi és de 24 persones amb infecció per SARS-CoV-2.

Segons les dades de la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears, al municipi de Pollença, ara mateix hi ha 27 casos actius de coronavirus. Des que es va iniciar la pandèmia, s’han diagnosticat 88 casos de covid-19 i han mort dues persones amb SARS-CoV-2.

Balanç illes Balears

En aquests moments, hi ha 3.170 casos actius per covid-19 a les illes Balears. Durant el dia d’ahir, detectar 151 nous casos, la qual cosa representa un augment de 37 infeccions respecte les 24 hores anteriors. Per altra banda, es varen donar 16 altes hospitalàries i 213 altes a atenció primària.

Entre els casos actius, n’hi ha 50 que estan a UCI, dos menys que el dia anterior, i 165 que estan ingressats a planta.

PUBLICITAT

A més a més, ahir, es va produir un decés per coronavirus la qual cosa eleva fins a les 373 defuncions des que es va declarar la pandèmia.

En aquests moments, el nombre de casos de coronavirus diagnosticats des de l’inici de la pandèmia és de 19.242 persones a les illes Balears.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT