CORONAVIRUS A POLLENÇA: TRES POSITIUS, QUATRE ALTES

1025
Contagiats actius i acumulats al municipi d'ençà l'1 d'agost segons les dades aportades diariament pel PAC de Pollença

Des del Centre de Salut, informen que avui hi ha 3 nous positius i 4 altes. En total, hi ha 15 casos actius d’infecció per SARS-CoV2.

Durant la primera onada de coronavirus, al municipi de Pollença, es varen detectar 8 casos de covid-19, dels quals sis superaren la malaltia i els altres dos foren òbits, si bé en un cas la causa de la mort va ser per accident.

En aquesta segona onada, s’han detectat fins a 50 casos d’infecció per SARS-CoV2, dels quals 35 ja han rebut l’alta i altres 15 són actius. La majoria són asimptomàtics o presenten una simptomatologia lleu. Ara bé, hi va haver una hospitalització que va rebre l’alta, però, des del divendres 28 d’agost, hi ha una persona hospitalizada a la UCI per covid-19.

Des que es va declarar la pandèmia del coronavirus, per tant, a Pollença, hi ha hagut 59 casos d’infecció per SARS-CoV2, dels quals 41 han superat la malaltia i 1 va ser exitus. Ara mateix, hi ha 15 casos actius.

PUBLICITAT

Segons el Servei d’Epidemiologia de les Balears, a dia 1 de setembre, es varen detectar 5 defuncions per coronavirus de manera que el nombre d’òbits per la pandèmia a les illes Balears arribà a 244. Es conegueren també 174 nous contagis amb la qual cosa, des que es va iniciar la pandèmia, a les illes Balears, 8.444 persones s’han contagiat. I es donaren 927 altes amb la qual cosa el nombre de persones que han superat el virus és de 5.992. Fet i fet, hi ha 2.208 casos actius.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT