CORONAVIRUS A POLLENÇA: LA SITUACIÓ PREOCUPA, PERÒ MILLORA

1130
El portaveu del comitè autonòmic de malalties infeccioses, Javier Arranz.

Des del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero informa que ahir no es va detectar cap nou positiu per coronavirus, i es donaren 5 altes. Per tant, ara mateix, al municipi de Pollença, hi ha 52 casos actius.

Per tant, tal i com va apuntar ahir el portaveu del comitè autonòmic de malalties infeccioses, Javier Arranz, la situació de Pollença preocupa, però millora. A l’hora que parlar d’estabilitat, va apuntar que el fort augment de casos de coronavirus a Pollença està relacionat amb un brot i que la situació millora.

Pel que fa al conjunt de les illes Balears, Arranz es mostrà optimista amb l’evolució de la pandèmia de la covid-19. En aquest sentit, va informar que la incidència acumulada ha baixat per primera vegada durant els darrers dies i, actualment, és de 260 casos per 100.000 habitants. “Sembla que ara començam tímidament i lenta una baixada”, va declarar Arranz després de la compereixença d’ahir, dijous 12 de novembre. A Mallorca, la incidència acumulada és més baixa 257 casos per cada 100.000 habitants.

Pel que fa a Manacor i Eivissa, Arranz va comentar que també havien aconseguit capfirar la tendència i començar a baixar la incidència. Tot i amb això, encara són zones amb una incidència elevada com Pollença mateix.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT