CORONAVIRUS A POLLENÇA: 6 POSITIUS I 2 ALTES

1786
Evolució dels casos de contagiats pel nou coronavirus a Pollença

Des del Centre de Salut de Pollença, el Doctor Martí Cladera informa que, avui, tenen 6 nous positius i 2 altes. En aquests moments, per tant, hi ha 27 casos actius.

En aquesta segona onada, s’han detectat fins a 64 casos d’infecció per SARS-CoV2, dels quals 37ja han rebut l’alta i altres 27 són actius. La majoria són asimptomàtics o presenten una simptomatologia lleu. Ara bé, hi va haver una hospitalització que va rebre l’alta. I, des del divendres 28 d’agost, hi ha una persona hospitalizada a la UCI per covid-19.

Baixa mortalitat

Les illes Balears tenen la mortalitat per coronavirus més baixa de tot l’Estat espanyol. En ple segon brot de contagis, la malaltia esdevé mortal en un de cada mis casos, segons el darrer informe de la Xarxa Nacional de Vigilància Epidemiològica.

Ahir, The Economist apuntava que les illes Balears eren la segona regió d’Europa, per darrera Madrid, amb major impacte d’aquest segon brot de coronavirus. Per contra, la cara més dolorosa de la pandèmia, la mortalitat a les Illes és notablement inferior a la resta de l’Estat. Així, mentre que, a les Illes, es dona una defunció per cada mil nou contagis de coronavirus, a la resta de l’Estat aquesta data és de quatre morts per cada mil malalts.

PUBLICITAT

Segons l’informe de la Xarxa Nacional de Vigilància Epidemiològica, les defuncions es concentren segons l’índex en majors de 65 anys, amb una incidència creixent segons l’edat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT