CORONAVIRUS A POLLENÇA, 1 NOU POSITIU I 3 ALTES

860
Contagis per Sars-CoV 2 acumulats i actius a Pollença segons dades proporcionades pel Centre de Salut

Des del Centre de Salut de Pollença informen que s’ha detectat un nou contagi per cornavirus i s’han produït 3 altes. Per tant, actualment hi ha 25 casos acius a Pollença.

Així hauran de ser les festes de Nadal

A poc a poc es va definint com seran les festes de nadal més estranyes que viurem en molts anys. Ahir la consellera de Salut, Patrícia Gómez, va informar que a les Balears s’aplicaran les mesures proposades pel Govern central. El més destacable d’aquestes mesures, que encara no han estat aprovades, és que els dinars i sopars no podran superar els 6 comensals i que tot i que és mantindrà el toc de queda, els dies 24 i 31 de desembre s’ampliarà fins a la 1 h. de la matinada. El govern també ha recomanat evitar la cavalcada de reis, no cantar ui utilitzar gravacions a les cerimonies religioses i que els estudiants universitaris que tornin a casa evitin les interaccions socials dies abans de tornar a casa. Aquestes mesures es podran modificar a cada illa en funció de la situació epidemiològica del moment.

D’altra banda, la consellera Patrícia Gómez va dir que està previst que tots els col·lectius de risc estiguin vacunats dins el primer semestre del 2021.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT