CORONAVIRUS A POLLENÇA: 1 NOU CAS I 1 ALTA

692
Contagis per SARS-CoV-2 actius i acumulats al municipi de Pollença des de l'1 d'agost segons dades del PAC de Pollença

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que avui s’ha detectat un nou cas de covid-19 i una alta. Per tant, es manté el número de 29 casos actius que hi havia ahir.

D’aquest casos, n’hi ha 1 hospitalitzat a planta i un altre, a la UCI. Actualment, al PAC de Pollença s’estan fent unes 40 PCR diàries.

Amb les dades d’ahir a Mallorca, aportades per Servei de Salut de les Illes Balears, actualment hi ha 340 persones hospitalitzades, 53 de les quals estan a les UCI. A més hi ha 5.797 persones contagides actives que reben atenció al seu domicili per part d’atenció primària.

Que fer si ens criden de l’escola perque el nostre fill te algun simptoma?

La doctora Alejandra Valero, coordinadora del Centre de Salut de Pollença, explica que si a l’escola per que un dels alumnes te algun símptoma, immediatament es cridarà els pares perquè el vagin a cercar. Els pares després de recollir-lo no han d’anar de cap manera al Centre de Salut, sinó que han d’anar cap a casa i una vegada allà, telefonar al Centre de Salut, al 971 53 30 41. Des del Centre es donaran instruccions sobre quan pot anar a fer-se la prova.

PUBLICITAT

Valero explica que si hi ha un alumne positiu, es faran PCRs a tot el grup. Aquestes PCR probablement no es faran al centre de salut, sinó que vindrà una UVAC (unitats volants d’atenció al coronavirus).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT