CORONAVIRUS A POLLENÇA, AQUESTA ÉS LA SITUACIÓ DESPRÉS DEL CAP DE SETMANA

2209

El metge del Centre de Salut de Pollença, el Doctor Martí Cladera, informa que les dades referents al coronavirus després d’aquest cap de setmana són: 8 possitius nous i 6 altes. Per tant, al municipi de Pollença, ara mateix hi ha 54 casos actius d’infecció per SARS-CoV-2.

Preu de les mascaretes

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, va anunciar el passat dimecres 11 de novembre la rebaixa de l’IVA de les mascaretes, que passarà del 21 per cent actual al 4 per cent. Aquesta decisió, segons Montero, respon a què l’executiu és “sensible, atent als problemes de la gent i responsable”.

La mateixa Montero va explicar que la mesura es va adotpar després que la Comissió Europea va confirmar per carta que “no obrirà procediment d’infracció” a l’Estat per incomplir la directiva comunitària”, “perquè l’IVA de les mascaretes està regulat per normativa comunitària que prohibeix aplicar tipus reduïts a aquest producte”.

L’executiu de Sánchez aprovarà la rebaixa de l’IVA demà, dimarts 17 de novembre, mitjançant un reial decret. Montero va advertir que el seu govern “estarà vigilant” per “assegurar que la rebaixa de l’IVA es tradueix en una rebaixa del preu, i no en un major marge empresarial”.

PUBLICITAT

També va anunciar que rebaixarà de nou el preu màxim de venda al públic de mascaretes quirúrgiques.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT