CONVOCATS ELS PREMIS POLLENÇA DE LITERATURA 2021

88

L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença ha convocat els Premis Pollença de Literatura 2021 amb els quals s’arriba a la dotzena edició en la modalitat de narrativa i en l’onzena en la modalitat de poesia.

Podeu consultar les bases dels Premis Pollença de Literatura. Així mateix, és bo saber que el termini d’admissió de les obres acabarà dia 6 de agost de 2021.

A més a més, enguany, tal i com ja es va fer en la passada edició, ateses les circumstàncies ocasionades per la crisi sanitària de la covid-19, els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF.

Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000 euros i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500 euros.

PUBLICITAT

Cal assenyalar que les obres que hi concursin hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en llengua catalana. L’extensió mínima per a la modalitat de narrativa serà de 150 pàgines, i per a la de poesia serà l’habitual en un volum de poesia.

A més, les obres que es presentin a qualsevol de les dues modalitats no es podran haver presentat a cap altre concurs pendent d’adjudicació i no podran haver estat guardonades amb anterioritat.

Els membres del jurat de la modalitat de narrativa d’enguany són Clara Queraltó, Sebastià Perelló i Pere Joan Martorell. El jurat de poesia està compost per Laura López Granell, Àngels Gregori i Antoni Xumet. Els veredictes emesos pels jurats es faran públics dins el mes de novembre de 2021.

Entre els autors guanyadors de les edicions anteriors hi trobam, dins l’apartat de narrativa Miquel Àngel Vidal, Sebastià Bennàsar, Anabel Cervantes, Glòria Llobet, Joan Pons i Pons, Tomeu Matamalas Grimalt, Joan Pons Bover, Jaume Pons Lladó, Joan Mayans Planells i Sandra Freijomil, i dins la modalitat de poesia Jaume Mesquida, Jaume Bosquet, Hilari de Cara, Meritxell Cucurella-Jorba, Jaume Oliver Ferrà, Marcel Riera, Raquel Santanera Vila, Joan Carles González Pujalte, Elm Puig Mir i Josep Gerona. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT