CONTINUA L’ACTIVITAT PER SANT JORDI. AVUI RAMON LLULL I ELS INFANTS I DEMÀ MÉS COSES

431
Asun García i Marga Barceló durant la presentació de Sofia 222 almas ahir a Can Llobera. Foto Marga Barceló.
Asun García i Marga Barceló durant la presentació de Sofia 222 almas ahir a Can Llobera. Foto Marga Barceló.

El programa d’actes amb motiu de Sant Jordi continua a Pollença amb el taller i contacontes Faules del Llibre de les bèsties que es farà avui dimecres 20 d’abril, a partir de les 17 hores, a Can Llobera i demà dijous 21 d’abril, a partir de les 17 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença. Es tracta d’una activitat organitzada per la delegació pollencina de l’Obra Cultural Balear i adreçada a infants de 4 a 10 anys.
Demà dijous 21 d’abril, a les 20 hores, a Can Llobera, es presentarà la novel•la La glòria dels vençuts de Guillem Morro Veny.
I el divendres 22 d’abril serà una jornada ben intensa. Durant tot el dia, Ràdio Pollença emetrà en directe des de Can Llobera, on a les 12 hores, hi haurà el lliurament de premis de l’XI edició del Certamen Literari Escolar i a les 16’30 hores, els alumnes més petits de violí i piano de l’Escola de Música oferiran “Conta-m’ho amb música”, mentre que a les 17’30 hores, els alumnes de 7 a 10 anys de l’Escola de Música parlaran sobre “Llibres amb música”
Entre les 16 i les 20 hores, a la plaça Vella, actuaran els percussionistes, ballarines, pianistes i combos de l’Escola de Música.
Finalment, el divendres 22 d’abril, a les 20 hores, a Can Llobera, hi haurà la presentació del llibre Mallorca profunda? Quaranta relats de la Mallorca interior de Climent Picornell. Els presentadors seran Gaspar Rosselló i Eva Cerdà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT