CONTACONTES DE TARDOR: CANVIS AL TALLER DE DEMÀ

299
Els Contacontes de Tardor començaren amb El llibre de les Bestioles.
Els Contacontes de Tardor començaren amb El llibre de les Bestioles.

Contràriament al que es va dir en un principi, els infants que vulguin participar al taller “Faig el meu llibre” s’han d’inscriure i, a més a més, han d’anar acompanyats d’un adult. Per això, cal posar-se en contacte amb la Biblioteca de Pollença, bé passant per can Llobera, bé telefonant al 971530108 (opció 7).

Més enllà d’aquest canvi d’última hora, “Faig el meu llibre” es farà demà divendres 7 d’octubre, a les 17 hores, a can Llobera. Aquest és un taller per a nins i nines d’entre 3 i 7 anys durant la qual els monitors de l’associació Ennigulart els ensenyen a fer un llibre.

Els Contacontes de Tardor, que començaren ahir dimecres 5 d’octubre, a can Llobera, amb El llibre de les bestioles, continuaran els dies 19, 26 i 28 d’octubre, dos dimecres i un divendres, a les 17 hores, a can Llobera mateix, amb Centímetres Teatre – Discussions productives que presentaran Nassos i més; amb Joan Maria Pascual Fuertes i Els contacontes de na Margalideta i el padrí Bernat, i amb Voramar Teatre, amb Una dolçor de contes.

A partir del mes de novembre, els Contacontes de tardor es traslladaran a la Biblioteca del Port, on cada dimecres i qualque divendres, hi haurà contes contats, tallers i recitals per als nins.

PUBLICITAT

Els Contacontes de tardor són una iniciativa de les Biblioteques de Pollença en col·laboració amb el Consell de Mallorca.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT