CONFITURA COENTA DE TOMÀTIGA PER JOSEP ANDREU MARTORELL

978
El cuiner aficionat Josep Andreu Martorell.

Per si us vàreu perdre l’emissió d’Uep, com anam! en què el cuiner de PUNT iNFORMATIU, Josep Andreu Martorell cuinava confitura coenta de tomàtiga, aquí teniu el vídeo:

I, per si us animau a cuinar-la, també us apuntam la recepta de confitura coenta de tomàtigues de cirerol inqueres, amb clau, anís, canyella, llimona i un prebe verd rabiós de coent d’Alcúdia. Una confitura que casa beníssim amb un formatge menorquí, segons el mateix Josep Andreu Martorell.

Ingredients

500 gr de tomatiga cirerol
370 gr sucre
5 claus
4 anis estrellat
1 rameta canyella
1 llimona i la seva pell
1 prebe verd coent, si es rabiós molt millor!

PUBLICITAT

Elaboració

Posam tots els ingredients dins la Thermomix durant 20 minuts, temperatura varoma i velocitat 2, gir enrera per no rompre les tomàtigues. Si no teniu Thermomix, podeu fer-la dins una sopera i remenar fins que tot estigui fus i integrat. Pot ser mitja horeta grossa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT