CONFERÈNCIA AL CLUB NÀUTIC I CINEMA AL CLUB POLLENÇA

155

Avui, dijous 13 de febrer, hi ha una conferència sobre “Utopia de les drogues” a càrrec de Tomàs Gómez Pérez, al Club Nàutic del Port de Pollença i la projecció del film La vérité al Club Pollença.

Utopia de les drogues” per Tomàs Gómez Pérez

Avui, dijous 13 de febrer, a les 20 hores, al Club Nàutic del Port de Pollença, el comissari jubilat del grup d’estupefaents de Palma, Tomás Gómez Pérez, parlarà sobre la trampa de les drogues al Club Nàutic.

La conferència és organitzada pel Rotary Club Pollença i oberta a tothom. La conferència es diu “Utopia de les drogues” i duu un subtítol molt aclaridor: “No caiguis a la trampa”.

Pel que fa al conferenciant, Tomás Gómez Pérez és un bon coneixedor del tema, un tema preocupant per les conseqüències associades al consum de drogues, amb 20 anys d’experiència al grup d’estupefaents de Palma. És més ha estat distingit amb la creu del mèrit policial.

PUBLICITAT

La vérité (La veritat) al Club Pollença

També avui, dijous 13 de febrer, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà el film La vérité (La veritat), un drama familiar ambientat en el mateix món del cinema. Estrenada el 2019, aquesta co-producció franco-japonesa està dirigida per Hirokazu Loreeda i interpretada per Cateherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke, Clémentine Grenier, Manon Clavel, Alain Libolt, Christian Crahay, Roger Van Hool, Ludivine Sagnier, Laurent Capelluto, Maya Sansa, Jackie Berroyer, Sébastien Chassagne, Helmi Dridi, Virgile M’Foilou, Zoé Van Herck, Hannah Castel Chiche, Mailys Dumon, Damien Dorsaz i Claude Schmitz.

Pel que fa a l’argument, La vérité explica com Fabienne és una de les grans estrelles del cinema francès, una actriu que regna entre els homes que l’estimen i l’admiren, però en el seu món interior té grans conflictes amb Lumir, la seva filla. Lumir viatja amb el seu home i la seva filla a París quan es publiquen les memòries de sa mare. Ben aviat, l’encontre es convertirà en un enfrontament, es revelaran veritats, es faran retrets, parlaran d’amor i de ressentiments.

Sobre La vérité, Javier Ocaña a El País va escriure que “es una hermosa, divertida y lacerante película sobre la impostura (…) habla de las divas del cine galo, de Hollywood (…) Con enorma trascendencia y con la complejidad habitual de uno de los grandes del cine contemporáneo.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i 6 euros per als no socis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT