CONEIXES LA LLEGENDA DE SON GRUA?

340

Aquest 2019 el Curs d’Història de Pollença està dedicat a les llegendes. Amb el nom de “Pollença màgica”, diversos han estat els especialistes que han tractat sobre el món de les llegendes, uns relats en què història i fantasia van molt lligats.

Durant la sessió del passat divendres 22 de març, l’investigador Antoni Domingo va endinsar-se en la “Llegenda de son Grua”. Abans de la conferència, es va projectar un vídeo recreant aquesta terrorífica llegenda pollencina que i que avui compartim a puntinformatiu.cat. Aquest curtmetratge ha estat dirigit per Martí pallicer Guillena, amb un guió de Pere Salas, director del Curs d’Historia. Tots els actors són pollencins, desde el protagonista Rafel Bota, a la resta del repartiment integrants del Grup Pollencí de Teatre. La veu del narrador és de Ramón Llompart.

Però la llegenda del vídeo està sense acabar ja que el final es va contar en en una posada en escena en directe al Curs d’Historia de Pollença. El desenllaç d’aquest relat que, durant anys i panys, s’ha contat amb una finalitat alliçonadora.

PUBLICITAT

Per això, et volem demanar:
1) Havies sentit alguna vegada la “Llegenda de son Grua”?
2) Saps com acaba? Quin és el desenllaç?

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT