CONCURS: EL MEU HORT

416

Aquestes setmanes els horts estan a la plena. Després de la feinada de llaurar, abonar, sembrar, eixermar, esquitar, posar canyes… és difícil no sentir-se orgullós quan collim una tomàtiga de la mida del cap d’un infant, o un carabassó de 12 kg com el de la imatge. Per aquest motiu posam en marxa un nou concurs, titulat “el meu hort”.

Participar-hi és molt senzill:

1. Feu un fotografia de l’hortalissa més guapa que tingueu a l’hort, o de l’hortet en general.

2. Enviau la imatge al whatsapp de Punt Informatiu (652 040 791) amb el títol, el nom del pagès o de l’autor de la fotografia i, si voleu, un petit comentari (Recordau que per poder enviar un Whatsapp primer heu de guardar el número a contactes). També podeu enviar la fotografia al correu elctrònic edicions@elgall.com.

PUBLICITAT

Totes les fotos que ens arribin les anirem publicant a la web puntinformatiu.cat/el-meu-hort i a les xarxes socials. Seran els lectors els encarregats de votar la imatge que els sembli més estètica, l’hortet més guapo o l’hortalissa més grossa.

El concurs durarà fins a la Patrona. L’autor de la fotografia que hagi rebut més vots serà obsquiat amb un llibre de cuina d’El Gall Editor. Anima’t i participa!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT