CONCERT DE LLUNÀTIQUES PER CELEBRAR LA DIADA DE MALLORCA

800
Darrers dies per visitar la instal·lació
Darrers dies per visitar la instal·lació "Força de gravetat" d'Astrid Colomar a l'Església del Roser. Foto Micer.

Avui 12 de setembre, és la Diada de Mallorca i Pollença la celebrarà amb un concert de Llunàtiques, a les 20 hores, a la plaça dels Seglars. A més dels temes inclosos al disc Diumenge, a 384.000 km!, que inclou poemes de Salvador Espriu, Pau Vadell, Andreu Vidal, Miquel Àngel Riera, Marià Villangómez, Bernat Nadal i d’altres, musicats per la mateixa formació, és d’esperar que interpretin cançons noves i de sempre amb poemes de Blai Bonet, de Maria-Mercè Marçal, d’Antoni Vidal Ferrando o de Miquel Bauçà amb una fusió d’estils musicals d’influències molt diverses, des de la música clàssica al jazz o al blues, en una proposta fresca i innovadora, i alhora compromesa amb la cultura i la tradició.
Demà, diumenge 13 de setembre, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, hi haurà sessió de Ràdio Teatre oberta al públic i gratuïta. Sota la direcció de Carles Pujols, els actors Joana Vicenç, Magdalena Oliver, Margalida Cifre, Joaneta Lluna, Joana Perelló i Bàrbara Vives representaran una adaptació per a teatre del conte de Charles Perrault El sastre valent.

Un bon cap de setmana per visitar exposicions
Aquest és un bon cap de setmana per visitar exposicions, algunes de les quals acaben aquests dies. De fet, diumenge 13 de setembre es clausura el Certamen Internacional d’Arts Plàstiques al Museu de Pollença i dia 25 de setembre, es desmunta la instal•lació Força de gravetat d’Astrid Colomar, a l’església del Roser de Pollença.
Dia 17 de setembre, acaba l’exposició “Animalarium” de l’escultor Pedro Flores, a la galeria Dionís Bennàssar i, dia 23 de setembre, desmunten la col•lectiva “Reflexions” amb pintures i escultures de Dolors Sampol, Ferran Aguiló, Miquel Planas, Pepe Canyelles, Gust Graas, Antoni Ferragut, Fernando Soberat i Concha Sampol, a l’Espai d’Art 32.
A la Galeria Maior, encara es pot veure l’exposició de Susana Solano.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT