COMPROMÍS DE SANBI GASOIL I CALIZAS BIBILONI EN TEMPS DIFÍCILS

606
L’empresa Sanbi Gasoil juntament amb Calizas Bibiloni, demostren el seu compromís amb Pollença, en aquests temps difícils per mor de la crisi del coronavirus. Per això, donen 1.000 litres de gasoil per a la desinfecció dels carrers del municipi que s’inicià dimarts i que, avui horabaixa, es repetirà.
A més a més, s’han compromès a fer la desinfecció de tots els vehicles municipals, perquè els conductors puguin treballar amb garanties. Entre aquests vehicles, tenen previst desinfectar els vehicles de l’ajuntament de Pollença, del Centre de Salut i de l’empresa municipal Emser.
Per altra banda, mentre duri l’estat d’alarma, totes les persones que van a treballar en cotxe de manera indispensable no hauran de pagar el servei d’urgències en carretera.

A més a més, s’ofereixen per recollir els cotxes que necessiten reparació a domicili i a retornar-los el vehicle totalment descontaminat amb ozó

Finalment, anuncien que esperen l’arribada d’un tràiler de màscares que envia l’empresa Galp, que distribuiran entre els professionals del sector del transport, entre altres.

Molts més voluntaris

Pel que fa a la desinfecció de carrers i places del municipi que es farà avui divendres 27 de març, a partir de les 18’30 hores, hi participaran un total de 25 vehicles, dels quals 10 treballaran al Port; 13, a Pollença i 2, a Sant Vicenç.

A més a més, també se realitzaran tasques de desinfecció a la Base Aérea i a les instal·lacions del Club Nàutic.

A més dels pagesos, jardiners i vinaters, aquesta vegada hi participaran voluntaris de Protecció Civil i personal d’Emser, de l’àrea de Serveis i de la Policia Local.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT