COMENCEN LES OBRES ALS POUS DE REGISTRE

329
Foto: Josep M. Rotger.

L’Ajuntament Pollença ha iniciat una sèrie d’accions de segellat i reparació dels pous de registre del Port de Pollença. Aquests pous,  punt on conflueixen diferents canals de canonades d’aigües fecals, precisen d’una sèrie de reparacions per evitar filtracions.

Aquestes reparacions, que es preveu que estiguin llestes abans de l’inici de la temporada turística, són necessàries per diverses causes. D’una banda, pel deteriorament que ha patit la infraestructura a causa de l’ús i del pas del temps i, d’altra banda, a causa de moviments de terra. Tot això pot provocar esquerdes a les canonades i donar lloc a possibles filtracions. Així doncs, l’objectiu de l’obra és segellar-les de manera que quedin completament hermètiques.

Les tasques de reparació dels pous de registre es duran a terme abans que comencin les obres d’asfaltat i adequació de diversos carrers del Port. D’aquesta manera, es pretén evitar que en estar asfaltats els carrers s’hagin de tornar a fer obres per poder accedir als pous.

El cost aproximat serà d’uns 25.000 euros i les obres de reparació es duran a terme, bàsicament, al carrer dels Pescadors del Port de Pollença i el seu entorn.

PUBLICITAT

El batle del municipi, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha explicat que aquestes mesures se sumen al pla d’accions de millora de la qualitat de l’aigua de l’entorn de la badia a les xarxes de clavegueram i sanejament. “El nostre objectiu és renovar aquestes infraestructures per tal d’aconseguir millorar l’eficiència i evitar possibles filtracions de les clavegueres a la badia de Pollença”. A més, ha afegit, “aquest tipus d’obres, igual que les d’asfaltat que portarem a terme a diferents carrers del municipi, són molt importants perquè milloren instal·lacions bàsiques per garantir un correcte funcionament dels serveis durant els propers anys”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT