COMENCEN A ADEQUAR ELS TERRENYS PER TRASLLADAR EMSER AL POLÍGON

135

L’ajuntament de Pollença ha anunciat a través d’una nota de premsa que “comença l’adequació dels terrenys per traslladar EMSER al polígon”. A l’hora que ha marcat el 2022 com a data per haver conclòs aquest trasllat.

El consistori ha aprovat, amb una inversió de més de 600.000 euros, la reforma de la nau situada al polígon propietat de l’empresa municipal, com també ho és el solar adjacent, per tal de situar al polígon tots els serveis d’EMSER, tant els de distribució d’aigua potable com els de recollida de fems.

Amb l’adquisició d’aquest solar per part de l’empresa municipal, el batle Bartomeu Cifre Ochogavia explica que “l’ajuntament de Pollença té com a objectiu ampliar l’espai i poder incloure el servei de neteja de contenidors així com el manteniment dels vehicles que utilitza EMSER per a la recollida selectiva i domiciliaria de fems, a més d’ubicar-hi els contenidors de recollida selectiva i fer-hi tot el manteniment necessari”.

D’altra banda, també s’ubicaran a la nau les oficines d’EMSER així com tot el que fa referència a l’emmagatzematge del material necessari per al servei d’aigua. L’edifici també disposarà de nous vestuaris i dutxes adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

PUBLICITAT

Actualment, EMSER té les seves naus al costat del Puig de Santuïri i, a dia d’avui, no s’hi poden realitzar segons quins tipus d’actuacions ja que es troben en una situació molt precària.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital