COMENÇA UN NOU CURS I L’AJUNTAMENT ENCARA NO HA PAGAT LES AJUDES DE LLIBRES ESCOLARS DEL CURS PASSAT

171

El 22 de juliol es va publicar al Punt informatiu Pollença la notícia referent a les queixes del pares d’alumnes pollencins que havien sol·licitat les ajudes de l’Ajuntament de Pollença per adquisició de llibres del curs escolar 2020-2021 quan el curs escolar ja havia acabat.

A principis de setembre i una vegada iniciat el nou curs escolar 2021-2022, les famílies encara no han pogut cobrar aquestes ajudes que ha de pagar l’Ajuntament de Pollença, i tampoc ha sortit la línia d’ajuts per al present curs 2021-2022, fets dels quals es queixen aquests famílies.

Les famílies afectades consideren tot un despropòsit que molts de mesos després d’haver fet front a l’adquisició de llibres escolars del curs 2020-2021 encara és l’hora que no s’hagin cobrat, i així es demostra l’escàs interès municipal en dur endavant la convocatòria. A més a més ja han hagut de pagar els llibres del nou curs que s’acaba d’iniciar i l’Ajuntament ni tan sols ha dit si trauran línia.

Cal recordar que per a demanar-les ajudes era necessari presentar les factures de compra dels llibres i material subvencionat, a més d’una còpia de la declaració de la renda, llibre de família i el compromís de què en acabar el curs, l’alumne dipositarà els llibres i materials educatius didàctics susceptibles de ser reutilitzats, al centre escolar. Ja fa uns mesos el Delegat d’Educació, Josep Marquet, va dir que, dels 20.000 euros que hi havia disponibles per a aquelles ajudes, se’n varen demanar 6.000 euros i que des d’Educació s’havien tramitat els expedients, però que tota la documentació de les sol·licituds de les ajudes es trobava aturada en els processos administratius interns.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital