COMENÇA L’ACTIVITAT D’UN LLARG CAP DE SETMANA

573

Avui, dijous 8 d’octubre, comença l’activitat d’un llarg cap de setmana, ja que dilluns, 12 d’octubre, és festiu al calendari laboral.
El primer acte d’aquests dies és la presentació del llibre Vi i cultura popular de Felip Munar que tendrà lloc a les 20 hores, d’avui dijous 8 d’octubre, al Club Pollença. Organitzada per la delegació pollencina de l’Obra Cultural, la presentació anirà a càrrec de Biel Barceló i, en acabar, hi haurà un tast de vins gentilesa de l’agrupació de Vi Primitiu.
Per altra banda, avui mateix, a les 21 hores, al Teatre Principal de Palma, continuen la funcions de la versió teatral de la novel·la de Xesca Ensenyat, Quan venia l’esquadra. Aquest monòleg interpretat per l’actriu Cati Solivellas i Joan Fullana parteix de l’adaptació lliure de la novel·la d’Ensenyat per part de Joan Yago. Quan venia l’esquadra es podrà veure al Principal de Palma dissabte 10 d’octubre, a les 21 hores i diumenge 11 d’octubre, a les 20’30 hores´.
És bo saber que està programat fer Quan venia l’esquadra al Club Pollença els dies 6 i 8 d’octubre.
El dissabte 10 i el diumenge 11 d’octubre, al convent de les monges dels Sagrats Cors de Pollença, hi ha mercadet solidari de la Fundació Cors Oberts.
I, per acabar, diumenge 11 d’octubre, a les 19 hores, a l’Església de Monti-Sion, hi ha un concert de la Coral Ciutat de Tarragona i del Cor de Pollença. El preu de l’entrada d’aquest concert és de 5 euros a benefici del Puig.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT