COMENÇA EL CAMPIONAT DE MALLORCA D’ESCACS AL MOLL

149
Imatge d'arxiu del Campionat de Mallorca d'escacs de l'any 2020 que va tenir lloc al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Aquest cap de setmana ha començat el Campionat de Mallorca d’escacs individual, al Centre Cultural Miquel Capllonch del Moll. Aquesta competició s’allargarà durant dos caps de setmana més.

A més de les limitacions d’aforament i mesures de seguretat sanitària per fer front al coronavirus, aquest és un Campionat diferent. D’entrada, se segueix el protocol de la Federació d’Escacs per fer front a la covid-19. Però també, perquè es disputaran 5 rondes, en comptes de les 8 que habitualment es fan. I només hi haurà ascensos i no descensos.

Segons apunta el Club Escacs Pollença, al Campionat de Mallorca d’escacs de 2020, hi ha 12 jugadors inscrits a preferent; 10 jugadors a primera; 16 jugadors a segons, un dels quals és local, i 27 jugadors a tercera, dos dels quals són locals.

Classificació

Després de disputar les dues primeres rondes de les cinc que consta el torneig, la classificació va quedar de la següent manera:

PUBLICITAT

En la categoria preferent, el principal favorit per al rànquing és Manuel Ermachenko amb 2 punts de 2. Aquest és seguit d’un grup de quatre jugadors amb 1’5 punts.

A primera, els dos favorits per al rànquing són Jaime Boris Juan i Rafel Rodríguez que duen 2 punts de 2. Per tant, a la tercera ronda, s’enfrotaran. Com a tercer classificat, hi ha Joan Canyellas amb 1’5 punts.

A segona, hi ha un grup de tres jugadors amb 2 punts de 2, incloent el principal favorit que lidera la classificació, Robert Frank, seguit de dues perseguidores amb 1’5 punts. Pel que fa al representant d’aquesta categoria del Club d’Escacs Pollença, Miquel Sastre, du 0’5 punts de 2.

I, a tercera, hI ha un grup de 5 jugadors amb 2 punts de 2, entre els quals hi ha el representant del Club d’Escacs Pollença, Toni Marcos Pons. Els segueixen un grup de 4 jugadors amb 1’5 punts. Pel fa al tercer jugador local, Maxence Augier, du 1 punt de 2

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT