COMENÇA UN CAP DE SETMANA CULTURAL I REIVINDICATIU A POLLENÇA

155

La primavera, quan ja no fa fred ni massa calor i quan encara no ha començat el furor turístic, és moment d’organitzar tota casta d’actes esportius, culturals i reivindicatius.

Això sí, primer haureu de tenir en compte els talls a la carretera que provocarà la cursa Mallorca 312. Informau-vos amb detall AQUÍ.

Avui divendres 27 a les 19,30 hores a Can Llobera hi haurà una taula rodona titulada “Rondalles i plantes medicinals a la Serra de Tramuntana”. A aquesta xerrada el Dr. Carles Amengual presentarà el seu llibre “L’hort de les rondalles mallorquines”, on hi figuren les 140 plantes i arbres mencionats a les rondalles mallorquines. A l’acte també hi participarà Maria Magdalena Gelabert, doctora en Llengua i literatura catalana i investigadora en rondalles mallorquines. La moderadora serà Aina Bonner, il·lustradora i membre de Tramuntana XXI, entitat organitzadora de l’acte.

PUBLICITAT

Avui també hi ha teatre al Club Pollença, amb l’obra espectacle de teatre Smiley. Una història d’amor, dirigida per J.M. Albinyana. Serà a les 20.30 hores amb entrada gratuïta.

Demà dissabte al Claustre hi ha la VI Festa Popular. Més informació AQUÍ.

Diumenge hi ha dos esdeveniments destacats. Per una banda al Port de Pollença se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa. Mentre que a Pollença hi haurà l’acte reivindicatiu No Callarem.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT