COM ÉS VIURE A AFGANISTAN

189

Aquest dijous 2 de setembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, l’escriptora Ana Maria Briongos i l’embaixador d’Espanya Joan Manuel López Nadal oferiran una conferència que, amb el títol “Afganistán desde dentro”, aproximaran els pollencins què passa i com és viure en aquell país.

Per raons sanitàries, l’aforament està limitat. Per aquesta raó, cal fer una reserva prèvia telefonant al 971530000.

Escriptora i viatgera, així es descriu Ana M. Briongos al seu blog, un espai on parla sobre els seus “llibres, experiències i opinions sobre diferents països, especialment d’Iran, Afganistan i Índia, on he passat llargues temporades. Aquests països formen part de la meva aventura vital”.

Per la seva banda, Joan Manuel López Nadal és llicenciat en dret i periodisme. Des del 1890, ha exercit la carrera diplomàtica a destins com Pekin, Jakarta, Nova Delhi, Bangkok i Lisboa. És més, entre altres càrrecs, l’any 2001 va ésser anomenat enviat especial de la presidència espanyola de la UE per a l’Afganistan.

PUBLICITAT

Briongos i López Nadal parlaran sobre Afganistan, aquest país que tants dubtes i tantes preocupacions desperta en aquests moments greus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT