COLONYA PREMIARÀ EL MILLOR CURT PRODUÏT A LES ILLES AL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES DE MUNTANYA I NATURA 2021

153
Vista des de la serra de na Ferradell (Formentor). Foto: Andreu Salom.

Colonya premiarà el millor curt produït a les illes Balears al Festival Internacional de Curtmetratges de Muntanya i Natura 2021, que arriba a la tercera edició.

Organitzat i promogut per la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, aquesta és la primera vegada que es premiarà el millor curt produït a les Illes Balears. El premi, que duu el nom de Premi Colonya, consistirà en 750 euros. A més de la remuneració econòmica, la peça guanyadora s’emetrà per IB3 Televisió.

Els altres dos premis seran: per al millor curt de muntanya, amb una dotació de 500 euros (Premi Federació Balear de Muntanyisme i Escalada) i per al millor curt de natura, dotat amb 500 euros (Premi Kenia Outdoor).

La promoció i la difusió de documentals de curta durada sobre muntanya (alpinisme, expedicions, escalada, excursionisme, espeleologia, etnologia, descens de torrents…) i natura (biodiversitat, paisatge, impacte ambiental…) és la gran finalitat d’aquesta convocatòria, així com l’empenta a la creació audiovisual de les Illes relacionada amb aquests àmbits.

PUBLICITAT

Les bases

Les bases del certamen es poden consultar a la pàgina  web de la mostra

Els audiovisuals que es presentin han de tenir una durada màxima de 20 minuts i han de ser posteriors a l’1 de gener de 2019. La inscripció és gratuïta. La data límit per presentar-los és el 15 de gener de 2021.

La selecció oficial del Festival, inclosos els curts guanyadors, es podrà veure a la 12a Mostra de Cinema de Muntanya de Palma 2021.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT