COLONYA MOSTRARÀ ELS PROJECTES DE LA FÀBRICA EN UNA EXPOSICIÓ

256
Imatge de l'avantprojecte guanyador

A la primera planta de l’actual oficina central de Colonya Caixa Pollença, es mostraran els projectes presentats per diferents arquitectes i equips amb l’objectiu de restaurar l’antiga fàbrica de catifes de can Morató, que ha d’esdevenir seu central de Colonya.

L’exposició s’obrirà el proper dia 9 de juny i es podrà visitar fins a finals de mes. De dilluns a divendres, es podrà visitar entre les 8’30 i les 14’30 hores, mentre que el dissabte 12 i el diumenge 13 de juny estarà oberta entre les 10 i les 13’30 hores.

No hi haurà inauguració i, com que estarà oberta en horari d’oficina, els mateixos treballadors de la casa miraran que no es produeixin acumulacions.

12 projectes, 2 finalistes i 1 guanyador

Abans que, de les runes reneixi l’esplendor d’aquell edifici que, encara ara, crida l’atenció de tots aquells que entren al poble de Pollença venint des del Moll o Lluc, és un bon moment per contemplar no només l’avantprojecte guanyador, sinó també tots aquelles altres idees que optaren al Concurs convocat per la Fundació Guillem Cifre de Colonya amb el difícil objectiu de recuperar un espai estimat.

PUBLICITAT

En total, la mostra reunirà els 12 avantprojectes que es varen presentar en format panell, això és una recreació de l’edifici futur. Cadascun d’aquests panells estarà identicat amb el nom dels arquitectes que rubriquen aquella idea. D’entre aquests 12 avantprojectes, s’indicarà quin és el guanyador i també, els dos finalistes.

Des que el 16 de gener de 2020, la Fundació Guillem Cifre de Colonya va anunciar la intenció d’adquirir la Fàbrica, els pollencins estan desitjosos de saber com quedarà un dels edificis més emblemàtics del municipi i, sens dubte, el més romàntic.

Fa un parell pollencí de setmanes, es va donar a conèixer l’avantprojecte guanyador, o sigui els plànols que s’han de materialitzar en un futur més o menys proper.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT