COLONYA COL·LABORA EN LA DINAMITZACIÓ SOCIAL, CULTURAL I ESPORTIVA

196
Degut a les limitacions de la pandèmia del coronavirus, enguany no s'ha pogut fer l'acte de la Fundació Guillem Cifre de Colonya. Aquesta foto correspon a l'acte de l'any passat.

La Fundació Guillem Cifre de Colonya col·labora en la dinamització de les activitats en els àmbits social-assistencial, cultural i esportiu de les illes Balears.

Fet i fet, durant 2019, la Fundació Guillem Cifre de Colonya ha col·laborat en la realització de 354 activitats al conjunt de les illes Balears, en els àmbits social-assistencial, cultural i esportiu de base i escolar.

A través d’un vídeo, la Fundació Guillem Cifre de Colonya informa sobre les principals actuacions que duu a terme en les tres àrees d’actuació tot just esmentades.

En aquests moments, la Fundació Guillem Cifre prioritza la contribució a millorar les condicions dels més afavorits. Tot i amb això, en l’àmbit cultural, a més de patrocinar el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya i altres activitats culturals pròpies, també donen suport a entitats i associacions que dinamitzen la cultura a les illes Balears.

PUBLICITAT

Pel que fa al suport de l’esport, la Fundació Guillem Cifre de Colonya aposta per donar suport a l’esport de base i escolar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT