COLONYA COL·LABORA AMB “CAP INFANT SENSE JUGUETA”

153

Des de fa alguns anys, cada Nadal, Colonya Caixa Pollença col·labora amb la campanya “Cap Infant sense jugueta”, un projecte de la Fundació Solidària de Monti-Sion, perquè tots els infants de Mallorca tenguin juguetes.

Amb aquesta finalitat, demanen que totes les persones que vulguin aportar el seu granet d’arena poden deixar joguines noves, per a infants d’1 a 10 anys, a qualsevol oficina de Colonya Caixa Pollença, abans del 10 de gener.

Des de l’organització, demanen que les juguetes no siguin bèl·liques, sexistes ni perilloses; que duguin piles, si cal, i sense embolcall o bé que aquest sigui transparent.

Aquestes juguetes es repartiran entre infants de famílies sense recursos ateses per l’organització d’ajuda a les persones amb grans dificultats de subsistència.

PUBLICITAT

Des de l’any 2009, l’Organització No Governamental Fundació Monti-Sion Solidària duu a terme activitats per combatre l’exclusió social de famílies a Mallorca.

Aquesta entitat va començar amb el projecte “Aliments i solidaritat” per atendre a les persones que es trobaven en risc d’exclusió social. Posteriorment es van desenvolupar altres serveis com a roba infantil, joguines, assessoria legal, cursos de formació i reinserció laboral. Actualment es beneficien del projecte 2.300 famílies, gairebé 6.000 persones, dels quals 1.100 són menors de deu anys.

Pel que fa a la campanya “Cap infant sense jugueta”, beneficia més de 1.900 famílies sense recursos de Mallorca. L’objectiu és que la joguina faci il·lusió als infants i que hi puguin jugar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT