LES CLAUS PER AL TEU NEGOCI AVUI AL LOCAL DE L’AVVPP

37

Acte anulat per problemes d’agenda dels ponents. Pendent de nova data

El local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVVP) acollirà una trobada CReix, una reunió l’objectiu de la qual és enfortir les negocis locals i conèixer els aspectes clau de l’economia del municipi. Aquesta trobada CReix tendrà lloc aquest dimarts 5 de juny, a les 19’30 hores, al Local Social de l’AVVP (carrer Mestral, 15) i hi participaran la presidenta de la CAEB, Carme Planas; el batle de Pollença, Miquel Àngel March; el president de l’AFEDECO, Rafael Ballester; el president de RESTAURACIÓ, Alfonso Robledo, i el director general de Colonya Caixa Pollença, Biel Bauzá.

A continuació, el director tècnic de la Fundació Impulsa balears, Antoni Riera, dissertarà sobre “Quins són els músculs del municipi de Pollença?”.
L’acte acabarà amb un col·loqui una copa de vi.

Aquesta és una cita imprescindible per a tots aquellsempresaris que volen consolidar-se i créixer, defensar els seus interessos i conèixer els aspectes clau de l’economia del seu municipi.

PUBLICITAT

L’assistència a aquesta trobada és gratuïta. Això no obstant, cal reserva plaça prèviament. Això es pot fer a través dels correus electrònics recepcion@caeb.es o aodl@ajpollenca.net o bé a través del telèfon 971706014

Organitza Caeb, Afedeco i Restauración associació de restaurants, bars i cafeteríes de Mallorca i colaboren Colonya Caixa Pollença, AAVV el moll i Ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT