CIRC, MÚSICA I PARA NOEL PER A UN DIUMENGE NADALENC

61

El migdia d’aquest diumenge sonaran les Nadales pels carrers del poble gràcies a les veus del Cor de Pollença. Però hi haurà moltes més coses…

Circ amb Xampatito Pato a l’església del Convent

Avui diumenge 22 de desembre a les 18 hores a l’esglesia del convent la companyia Xampatito Pato representarà l’obra de circ art “Só”. Un espectacle gratuït dirigit a majors de 7 anys.

Aquí está el nuevo promo de "SÓ." 🔥🔥🔥🔥🎥 Grabado y editado por Malala Ricoy.Aprovecho para agradecer a toda la gente que está detrás de este espectáculo directa o indirectamente, en especial a meu pai 🥰, el dire Arturo Cobas Lema, Alicia Tojo con el vestuario, Sol Alvarez con las fotos, con el diseño gráfico Brer Ballesteros , Javier Lemus Escudero por darle sonido y luz a "SÓ.". Jessi SV, Lorena Mariño y Dora Vázquez Illodo por todo un popurri de cosas… A María Mariño que desde que nos conocimos cada vez me va mejor 🙌🙌🙌🙌Y sobre todo a Leticia Mariño Vázquez comedora de marrones 😍😍😍😍 ..🗣 Ojo, distribución Kandengue Arts.https://youtu.be/RZRNtlhrYFU

Publicada por Xampatito Pato en Miércoles, 11 de diciembre de 2019

“Un personatge obsessiu, quadriculat i meticulós. Un ésser únic en la seva espècie envoltat d’infinitat de caixes que volen fugir del seu control i amb les que juga per donar forma al seu món. Del caos sorgeix un univers delirant on inventa la rialla, creant una locura còmica i convertir-se en un nou ésser amb una nova figura.”

PUBLICITAT

Recollida de cartes per al Pare Noel

Aquest diumenge, 22 de desembre, a les 19 hores, a la plaça Vella de Pollença, l’associació juvenil Onit organitza la recollida de cartes per al Pare Noel.

Abans d’arribar a la plaça Vella, el Pare Noel acompanyat d’un petit seguici farà una volta pels carrers del poble. Finalment, es procedirà a la recepció de les cartes amb els desigs que els petits pollencins demanen al Pare Noel.

Al Port de Pollença la recollida de cartes serà el dimarts 24 de desembre. A les 18 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVVP), hi haurà una festa infantil que conclourà amb la visita del Pare Noel. Tot plegat és organitzat pels Amics de Sant Antoni.

Tomeu Moll i Solstici de Nadal

També avui diumenge a les 20 hores, al Club Pollença, hi haurà un concert del pianista Tomeu Moll-Mas que es presenta amb el títol de Solstici de Nadal.

Tomeu Moll-Mas és un pianista mallorquí que ha cursat els estudis superiors de Piano i Solfeig al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Posteriorment, s’ha especialitzat en el repertori contemporani amb el pianista Jean-Pierre Dupuy, entre d’altres.

Pel seu compromís amb la creació contemporània i la recerca de nous contextos interpretatius de la música clàssica de tots els temps, la seva presència és constant als principals festivals del gènere de l’estat espanyol i també a l’estranger.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT