CIRC I MOLTA MÚSICA PER AQUEST CAP DE SETMANA DE RESSACA PATRONERA

90

Les festes de la Patrona han acabat, però l’activitat no cessa a Pollença, on aquest cap de setmana de ressaca patronera està programat un espectacle de circ i dos concerts de música clàssica.

Circart: Envà de la cia. Amer i Àfrica Circ

Demà, dissabte 4 d’agost, a les 19 hores, a l’esplanada de l’Església de la Cala Sant Vicenç, la companyia Amer i Àfrica Circ presentarà Envà, un espectacle de circ art.

Entre 250 quilos de palla i 125 quilos de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes… tot això i molt més és Envà, un espectacle sobre les parets mentals que construeixen les persones davant el suposat perill emocional respecte els altres.
Envà és un espectacle pensat per a tothom. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT

Des de l’organització, avisen que la palla pot provar reaccions al·lèrgiques a persones amb especial sensibilitat.

Festival: Orquestra Barroca de Sevilla

Aquest dissabte 4 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, l’Orquestra Barroca de Sevilla inaugurarà la 57a. edició del Festival de Pollença.

En aquest primer concert, el públic pollencí tendrà l’oportunitat d’escoltar el contratenor, Carlos Mena; el de contratenor és un registre molt poc habitual, la veu més semblant a la dels castrati que tan enamoraren durant el Barroc. En la funció de concertino, el violinista Andoni Mercero farà de director d’un repertori exclusivament dedicat a Antonio Vivaldi

Concerts d’estiu: A l’Octava

Diumenge 5 d’agost, a les 20 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença, dins el marc del cicle Concerts d’Estiu, actuarà la coral A l’Octava, 19 veus masculines dirigides per Ricard Terrades, que interpreten un repertori poc sentit a Mallorca amb la intenció d’experimentar una sonoritat molt interessant i peculiar.

Es fa servir el sistema de pagament conegut com a taquilla inversa. L’objectiu d’aquests concerts és recaptar fons per a les obres de l’església de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT