CINQUANTA-UNÈ DIA: DOS NOUS POSITIUS

2890
Aquests dies es retiren les barques que va treure el temporal Glòria.

Ahir, 5 de maig, cinquanta-unè dia de confinament, es varen detectar dos nous positius per coronavirus a Pollença.

Un dels pacients era assimptomàtic i li diagnosticaren Covid-19, perquè li havien de fer un altre procediment, Mentre que l’altre es va fer la prova en una clínica privada.

Pel que fa al personal del centre sanitari de Pollença que, durant la setmana passada es va fer les proves de SAR-CoV 2, tothom ha donat negatiu.

Per altra banda, aquest dijous les infermeres del Centre de Salut rebran formació per poder fer les proves de Covid que, en breu, es faran a Atenció Primària. Tot i amb això, aquests proves no es faran de manera generalitzada. En aquest sentit, al Centre de Salut, esperen el protocol que elaboren entre Salut Pública i gerència d’Atenció Primària.

PUBLICITAT

Protecció Civil reparteix mascaretes solidàries

L’associació de voluntaris de Protecció Civil Pollença reparteix mascaretes gratuïtes per a totes les persones que en necessiten, Per aconseguir-les, només s’ha d’enviar un Whatsapp o telefonar al 658 725 808, tot indicant el nom complet, l’adreça i el nombre de mascaretes que necessiten. En aquest sentit, Protecció Civil demana responsabilitat a l’hora de comanar-les i recomanen una mascareta per persona, ja que es poden reutilitzar. 

Per altra banda, apunten que poden demanar mascaretes a familiars o persones sense accés a les xarxes socials seguint el mateix mètode i indicant l’adreça on les han de fer arribar. 

Des de Protecció Civil, informen que qui hagi comanat mascaretes rebà un Whatsapp indicant el dia i l’hora que les entregaran.

Finalment, informen que aquest servei prioritzarà la població de risc, així com el ritme de producció del voluntaris i la disponibilitat dels propis voluntaris per repartir-les.

 

 

Moltes gràcies

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT