CINQUANTA-CINQUÈ DIA: ELS POLLENCINS SÓN MOLT GENEROSOS

360
Foto: E. Pou.

Ahir, dissabte 9 de maig, cinquanta-cinquè dia de confinament, els pollencins demostraren, una vegada més, que són molt generosos com demostraren durant l’Operació Quilo que organitzaren un grup de voluntaris als supermercats Eroski del Polígon Industrial i de la Rotonda del Port.

La resta de la jornada d’ahir va transcórrer sense incidències tant al Centre de Salut com als carrers del municipi. La gestió de cabres a Sant Vicenç va anar bé.

Avui, diumenge, a Pollença, hi ha mercat d’alimentació a la plaça de ca les Monnares. A partir de dimecres al Port i de diumenge vinent a Pollença, els marxandets de venda ambulant que fins ara no podien venir, podran tornar despatxar els seus productes com es permet a la Fase 1 del Pla de transició cap a la nova normalitat. A més a més, tal i com va anunciar ahir el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, les regions que, com Mallorca, demà 11 de maig, entren a la Fase 1, podran ocupar les segones residències, sempre i quan això no impliqui sortir de la província.

Durant les 24 hores prèvies a les 11’52 hores, de dia 9 de maig, a les illes Balears es varen produir 5 defuncions i 9 nous casos d’infecció per coronavirus de les quals 6 requeriren hospitalització, una de les quals a l’UCI.

PUBLICITAT

Des que es va iniciar la pandèmia, a les illes Balears s’han donat 1.994 casos de Covid-19 dels quals 207 han mort i 1.295 ja han estat donats d’alta.

Pel que fa a nivell mundial, els casos de coronavirus superen els quatre milions 4.026.729 casos i 279.345 defuncions. Dels 187 països on s’han detectat casos de SAR-CoV 2, el més afectat són els Estats Units d’Amèrica amb 1.309.540 casos i 78.794 exitus, seguit de l’Estat espanyol amb 223.578 casos i 26.478 defuncions i Itàlia amb 218.268 casos i 30.395 defuncions.

Operació Quilo

Des de les Parròquies de Pollença, agraeixen l’esforç de totes les persones que han tengut la iniciativa, així com tots aquells que hi han col·laborat com a voluntaris o aportant produces. I per suposat la bona predisposició dels supermercats Eroski.

El rebost parroquial de la Parròquia du Moll està preparat per atendre les necessitats “de tots els qui aquesta pandèmia ha colpejat en la seva economia de forma greu”, apunten des de les Parròquies que, en col·laboració amb Seveis Socials de l’Ajuntament, “seguim atenent aquestes necessitats a l’espera que les successives fases de desconfinament alleugerexi la situació de molts de treballadors”.

Foto: Facebook Associació de Caçadors de Cabrits amb Llaç.

Batuda de cabres a Sant Vicenç

Alguns membres de l’Associació de Caçadors de Cabrits amb Llaç va participar ahir en una batuda de cabres a la Cala Sant Vicenç amb l’objectiu de gestionar la proliferació d’aquests animals a aquell petit nucli de població.

Aquest exercici, que comptava amb els permisos pertinents del Govern de les illes Balears, es va desenvolupar sense incidències. Des de l’Associacióo de Caçadors de Cabrits amb Llaç, a través del Facebook, agraeixen “l’ajuntament de Pollença “per la seva confiànça, organització i la coordinació amb laPolicia Local de Pollença i el servei de caça”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT