CINEMA I DIES D’ANDALUSIA I DE LES ILLES BALEARS

46

La Diada de les illes Balears coincideix amb els Darrers Dies i tot plegat fa que l’activitat social s’intensifiqui els dies previs al cap de setmana. Així que, a més del cinema al Club que fan cada dijous, Pollença celebrarà el Dia d’Andalusia (28 de febrer) i el Dia de les illes Balears (1 de març).

Dia d’Andalusia

Avui, dijous 28 de febrer, a partir de les 20 hores, al Claustre de Sant Domingo, el Centro Cultural Andaluz celebrarà el Dia d’Andalusia.
La festa començarà amb una degustació de cuixot i rebujitos, un tast gratuït i obert a tothom. A més d’espipellar la gastronomia andalusa, la bulla continuarà amb música en directe amb l’actuació del grup Oxalis. Qui vulgui ballar, ballarà i qui vulgui assistir en aquest acte amb motiu del Dia d’Andalusia amb els vestits típics, estan ben convidats a fer-ho.

La casa de Jack al Club

també avui, dijous 28 de febrer, a les 20’30 hores, al Club Pollença, projectarà La casa de Jack, un thriller ambientat a Estat Units, als anys 70. El film segueix Jack, un assassí en sèrie, durant un període de 12 anys, descobrint els assassinats que marcaran la seva evolució. La història es viu des del punt de vist de Jack, qui considera que cada un dels seus assassinats és una obra d’art en ella mateixa.

PUBLICITAT

Dirigida Lars von Trier i interpretada per Matt Dillon, Bruna Ganz, Uma Thurman, Riley Keough i Sofe Grâbøl, La casa de Jack és una coproducció de Dinamarca, França, Alemanya i Suècia, que es va estrenar el 25 de gener de 2019 i dura 150 minuts.

Sobre La casa de Jack, Luís Martínez va escriure a El Mundo “Lars Von Trier, cruel, exasperant i genial. (…) la més despampanant provocació de la qual és capaç una genuïna pel·lícula de terror. (…) fascinant en la seva absència total de prejudicis.”

El preu de l’entrada a les sessions de cinema dels dijous al Club és de 4 euros per als socis de l’entitat i del Cine-Ciutat, i de 6 euros per als que no són socis. Les pel·lícules se solen projectar en versió original subtitulades en espanyol.

Diada de les illes Balears

Aquest divendres, 1 de març, a partir de les 18 hores, al Claustre de Sant Domingo, Pollença celebrarà la Diada de les illes Balears amb una ballada popular amb Ballugall i una berenada de xocolata amb bunyols.

L’organització d’aquest acte que repeteix format des de fa uns anys ençà, va a càrrec de l’ajuntament de Pollença qui compta amb el suport del Centro Cultural Andaluz que s’ocupa de cuinar la xocolata i els bunyols per a la berenada, i també de repartir-lo.

Tothom està convidat a celebrar la Diada de les illes Balears amb aquest acte que es fa a Pollença. Qui vulgui ballar, ballarà i qui vulgui mirar, mirarà. Tant uns com altres, ben segur, que agrairan la xocolata calenta i els bunyols per fer l’horabaixa més consistent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT