CINEMA AL CLUB: UN DIVAN EN TÚNEZ

111

Avui, dijous 10 de desembre, a les 20’30 hores, hi ha sessió de cinema al Club Pollença. Es projectarà el films Un divan en Túnez de Manele Labidi Labbé. Com és habitual, la pel·lícula es podrà veure en versió original, o sigui en francès, i subtítols en espanyol.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

Tràiler de la pel·lícula Un divan en Túnez que es projecta avui al Club Pollença.

Un divan en Túnez és una comèdia dramàtica interpretada per Golshifteh Farahani, Majd Mastoura, Hichem Yacoubi, Amen Arbi, Ramla Ayari, Aïsha Ben Miled, Feryel Chammari, Moncef Anjegui i Moncef Ajengui.

L’argument de la pel·lícula gira entorn a Selma qui després d’estudiar un parell d’any a França, obra la seva pròpia consulta psiquiàtrica en un popular suburbi de Túnez, just després de la revolució social i política de la “Primavera àrab”. Allà haurà de tractar amb pacients nous i adaptar-se als problemes ocasionats per les seves diferències culturals, retrobant-se amb el passat que creia haver deixat enrere.

PUBLICITAT

Mesures covid-19

Per fer front a la pandèmia del coronavirus i evitar contagis, s’ha reduït l’aforament del Saló d’Actes a 80 persones i s’ha de respectar el distnaciament físic. A més a més, és obligat dur mascareta i usar gel hidroalcòlic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT