CINEMA AL CLUB: LAS NIÑAS

157

Avui, dijous 12 de novembre, a les 20’30 hores, hi ha sessió de cinema al Club Pollença. Es projectarà el film Las niñas de Pilar Palomero. En aquest cas, com que es tracta d’una pel·lícula espanyola, es projectarà en versió original.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

Tràiler de Las niñas que avui vespre es projecta al Club Pollença amb totes les mesures sanitàries.

Estrenada el 2020, Las niñas és un drama sobre la infància i l’adolescència als anys 90. Dirigida per Pilar Palomera, el repartiment està format per Andrea Fandós, Natalia de Molina, Carlota Gurpegui, Zoe Arnao, Julia Sierra, Francesca Piñón i Álvaro de Paz.

Argument

Any 1992. Celia és una nina d’11 anys que viu amb sa mare i estudia en un col·legi de monges a Zaragoza. Allà coneix Brisa, una nova companya que acaba d’arribar de Barcelona. Amb Brisa, s’iniciarà en una nova etapa de la vida: l’adolescència i descobrirà que la vida és feta de moltes veritats i algunes mentides. Tot plegat en el context de l’Expo de Sevilla i de les Olimpiades de Barcelona.

PUBLICITAT

Mesures covid-19

Per fer front a la pandèmia del coronavirus i evitar contagis, s’ha reduït l’aforament del Saló d’Actes a 80 persones i s’ha de respectar el distnaciament físic. A més a més, és obligat dur mascareta i usar gel hidroalcòlic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT