CINEMA AL CLUB: EL AGENTE TOPO

102

Demà dijous 13 de maig, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà El agente topo, un documental sobre la vellesa i la maduresa, dirigit per Maite Alberdi i en el qual intervenen Sergio Chamy, Rómulo Aitken, Marta Olivares, Berta Ureta, Zoila González, Petronila Abarca i Rubira Olivares.

L’argument d’El agente topo gira entorn a Sergio, un espia xilè o qualque cosa semblant, a qui li han ofert aquesta feina després d’un càsting organitzat pel detectiu Rómulo, un investigador privat que necessita un topo creïble per infiltrar-se en una llar de jubilats. La clienta de Rómulo, una filla d’una resident, sospita que sa pare podria estar essent maltractada, per la qual cosa el contracte per descobrir què està succeint exactament a la residència. Sergio, però, té 83 anys i no és precisament l’agent 007, per la qual cosa no li resulta gens fàcil aprendre a manejar la tecnologia i la metodologia d’espionatge. Mentre tracta de recollir proves, Sergio es fa amic d’alguns dels jubilats i se n’adona que la suposada terrible veritat que cercava no té absolutament res a veure amb allò que, tant ell com Rómulo, havien sospitat.

Tráiler del documental El agente topo.

Com és habitual, la pel·lícula es podrà veure en versió original, que en aquest cas és espanyol.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

PUBLICITAT

Durant les properes setmanes del mes de maig, als dijous de cinema al Club Pollença, està previst projectar El olivido que seremos (20 de maig) i First cow (27 de maig).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT