CERQUEN MATERIAL GRÀFIC PER A PEL·LÍCULA SOBRE DONES REPUBLICANES

195
Pedra de la memòria en record del batle Pere Josep Cànaves "Romí" a l'entrada de l'ajuntament de Pollença.

La cineasta Amparo Climent cerca material gràfic, fotografies i/o audiovisuals, per al film Las cartas perdidas, una pel·lícula sobre la presó i l’exili de les dones republicanes.

Per això, Climent demana ajuda a familiars i coneguts de persones que poden facilitar fotografies de presó, d’exili, de dones desaparegudes, empresonades, afusellades… de qualsevol cosa que pugui servir per donar veu a tantes dones que patiren la represió de franquisme.

Si teniu aquest material o coneixeu algú que pugui tenir-lo, us podeu posar en contacte amb Amparo Climent a través del telèfon 608496905 o del correu electrònic amparocliment25@gmail.com

La idea és incloure aquest material a la pel·lícula Las cartas perdidas, motiu pel qual cal comptar amb l’autorització de les famílies firmada. La mateixa Amparo us facilitarà els formularis i la informació pertinent.

PUBLICITAT
Imatge de refugitas procedents de Màlaga. Foto: Associacions memorialistes.

Amparo Climent és cineasta i presidenta de l’Associació Art i Memòria. Ella és l’autora i directora de Las cartas perdidas, una pel·lícula basada en l’obra de teatre amb el mateix nom. Las cartas perdidas està coproduïda per la mateixa Climent i per Pili Sancho.

Entre les actrius que, de manera totalment desinteressada, participen al film Las cartas perdidas, hi ha Marisa Paredes, Julieta Serrano, Alba Flores, Tina Saínz… Així com també cantants com Ana Belén, Lourdes Pastor, Rosa León… Totes elles posen veu en aquest homenatge a les dones republicanes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT