CERCAR SOLAR PER AL CENTRE DE SALUT I SETMANA SANTA A LA PORTADA DE PUNT INFORMATIU

585

El procés per elegir solar on construir el Centre de Salut a què s’ha compromés edificar la conselleria de Salut i un avanç de la programació de les properes festes de Setmana Santa i Pasqua, al municipi de Pollença, són dues de les notícies que es destaquen a la portada del PUNT iNFORMATIU que, des d’avui mateix i fins a dia 23 de març, trobareu al punts de venda habitual. Els subscriptors el rebran a ca seva entre avui i demà, si no l’han rebut, ja.
Més enllà d’aquestes notícies destacades en portada, hi ha informació sobre un grupet d’estudiants de l’IES Guillem Cifre de Colonya que han estat distingits per la feina realitzada en els estudis d’ESO, un avanç sobre la redacció d’un Pla Director per a organitzar futures millores al Puig, la nova junta directiva de l’associació Comerç Pollença o l’agència de viatges Volar-e, que ha estat escollida per implantar una aplicació mòbil, entre altres.
A més a més, els lectors podran conèixer una mica més la cantant Sofia Ise, qui desenvolupa diferents projectes musicals a Pollença; l’investigador Rafel Puigserver, autor d’un estudi sobre les publicacions de la part forana de Mallorca; l’actriu Catalina Solivelles que torna al Club amb Quan venia l’esquadra, o Mossèn Antoni Canyelles, el responsable d’obrir la Setmana Santa a Pollença.
I, per suposat, no hi manquen les col·laboracions de Miquel Cerdà Grau i el seu Diari d’un home gris; de Juan M. Torres Velasco i el seu espai de toponímia: Els nostres noms de lloc; les Vivències de Ramon Reig; els Detalls de no-ficció de Pere Salas, i altres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT