CENTENARS DE COTXES ES MANIFESTEN A FAVOR DELS PARCS INFANTILS A LA PLATJA DEL MOLL

667

Més d’un centenar de cotxes s’ha manifestat aquest matí de diumenge 7 de febrer, pels carrers del Moll a fi de pressionar la Demarcació de Costes, perquè no faci retirar els parcs infantils de les platges del Port de Pollença.

La comitiva ha sortit des de Llenaira fins a la plaça Enginyer Roca, llavors ha anat pel carrer Joan XXIII, Roger de Flor i Vicenç Buades des d’on ha partit cap a la circumval·lació per acabar a LLenaira.

La manifestació havia estat convocada fa uns dies per un grup de mares del Centre d’Educació Infantil i Primària Port de Pollença i tenia el permís de Delegació del Govern.

Recollida de signatures

Paral·lelament a la manifestació, s’ha iniciat una recollida de signatures amb el mateix objectiu: que Demarcació de Costes no faci retirar els parcs de les platges del Moll.

PUBLICITAT

Qui vulgui donar suport a aquesta iniciativa, ha d’imprimir aquest document:

En tenir-lo ple de signatures, l’ha de fer arribar a algú de l’organització o dur-lo a la Papereria Molt Més, del carrer Roger de Flor, número 22, del Port de Pollença. El termini per recollir signatures acaba dia 15 de febrer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT