CELEBRAT UN ANY MÉS EL TROFEU COLONYA

323
trofeu-colonya

Els passats 25 i 26 d’octubre, el Reial Club Nàutic del Port de Pollença acollí la celebració de la 33ena edició del Trofeu Colonya, una clàssica regata de Optimist que en aquesta edició, reuní a 105 regatistes de casi tots els clubs de l’illa.

El poc vent de dissabte va provocar que la competició s’hagués d’ajornar. Una hora després de l’horari previst, es pogueren realitzar dues proves. Juan Manuel Calafell, del Club de Vela Port d’Andratx, va encapçalar la flota general, mentre que Olga Beltrán, del mateix club, va fer el mateix en Optimist D.

Diumenge es preveia pitjor, meteorològicament parlant, però el canvi d’hora i un vent de Llevant que reforçà l’embat va fer que es complís l’horari es poguessin disputar les tres proves previstes pels majors i enviar als competidors de Optmist D a terra, després de dues proves. Una vegada a terra, el president del Club i la delegada per al Port de Pollença de Colonya, patrocinador de la prova, van fer entrega dels premis. El guanyador absolut fou J.M Calafell, del CVPA. La primera local classificada va ser Joana Aina Cabanellas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT