CARTELLERA DE CINEMA AL CLUB

96

La cartellera de cinema al Club Pollença continua durant la segona quinzena de desembre, coincidint amb les festes de Nadal. Així, el 26 de desembre, Segona Festa de Nadal, serà l’hora de La hija de un ladrón.

Les sessions de cinema al Club Pollença són sempre en dijous, a les 20’30 hores. L’entrada val 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat, i de 6 euros per als no socis.

La hija de un ladrón, un drama social, dirigit per Belén Funes i interpretada per Greta Fernández, Eduard Fernández, Àlez Monner i Frank Feys.

La hija de un ladrón giren entorn a Sara, una dona que ha estat tota sola sempre. Té 22 anys i un bebè. El seu desig és formar una família amb el seu germà petit i el pare del seu fill. Son pare, Manuel, després d’anys absència per estar en presidi, reapareix a les seves vides. Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà.

PUBLICITAT

Estrenada el mes de novembre de 2019, dura 102 minuts i Elsa Fernández-Santos va escriure a El País: “Admirable interpretación de Greta Fernández (…) Bebe del major cine social europeo para construir un drama austero que no juega a la sordidez porque no lo necessita (…) notable película”.

El dissabte 28 de desembre, a les 17’30 hores, es farà un acte anomenat Christingle, una adoració amb fruites i espelmes al nen Jesús.

La Festa de la Sagrada Família i el Reis

La Festa de la Sagrada Família se celebrarà el diumenge 29 de desembre, durant la missa del migdia. Hi estan convidats tots els matrimonis religiosos que, aquest 2019, compleixen les noces de Plata o d’Or, així com també a aquells cònjuges difunts que enguany haguessin celebrat les noves d’or. A continuació, compartiran un petit refrigeri.

Finalment, dia 5 de gener, just després de saludar els nins i nines de Pollença i del Port, ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar faran l’Adoració dels Reis d’Orient a l’infant Jesús a la Parròquia i a l’església de la Mare de Déu del Carme. Com que el 5 de gener és diumenge, no afectarà l’horari de misses que serà matinal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT